tirsdag, juli 11, 2006

Norges største hallik er konk

Det er vel få som feller en tåre over at den såkalte avisen Søndag Søndag nå er konkurs, kanskje med unntak av de som benytter seg av "servicetilbudene" som annonseres bakerst i avisen.

Fra et ytringsfrihetsståsted kan det selvfølgelig alltid argumenteres med at det er trist når enkelte medier må kaste inn årene, men hva har egentlig Søndag Søndag bidratt med for å berike offentligheten? Avisen har stort sett bestått av ferdigproduserte byråartikler, halvnakne damer som visstnok er fra Jessheim og en haug med annonser om damer som gjerne besøker deg hjemme elller i den byen de er på rundreise i. Andre ting avisen huskes for, er at den var det første mediet som følte at offentligheten hadde et akutt behov for å få vite detaljene om tragedien med Gro Harlem Brundtlands sønn, og derfor valgte å smøre det ut over hele forsiden. I tillegg var det landets første søndagsavise, i den grad produktet fortjener en slik betegnelse.

Søndag Søndag har vært truet av nedleggelse før, la oss håpe at undergangen er endelig denne gangen!

Kommentarer "Norges største hallik er konk"

 

Anonymous Anonym sier... (9:32 a.m.) : 

Det eneste positive å si om SøndagSøndag er nettopp at den er Norges første søndagsavis. Eller søndags-"avis", rettere sagt.

Synes for øvrig å huske at avisa hadde en salgsboom under en avisstreik for noen år siden, men bortsett fra dét er vel konkursen uunngåelig da avisa kun er interessant for "menn" som liker å kjøre bilturer i Kvadraturen i Oslo i lunsjpausen.

 

Blogger ToDolan sier... (12:42 a.m.) : 

helt enig at "avis" er cluet her ja

 

Anonymous Anonym sier... (10:03 a.m.) : 

You have an outstanding good and well structured site. I enjoyed browsing through it Hair+loss+due+to+stress Best student loan consolidation program253176 Merchant services for credit card processing Countrys that sell diazepam over the counter bulk email marketing service soccer 1995 mitsubishi eclipse Nexium description usage Targeted bulk email address lists and online marketing Cooking+schools+in+toronto baseball fantasy how to repair hotpoint clothes dryer 156 24v alfa q romeo system uk v6 anti virus Awning pole bracket

 

legg igjen en kommentar