onsdag, juni 14, 2006

Bush mer populær enn Stoltenberg


I dag kom den gledlige nyheten i Dagbladets papirutgave om at bare en av fire nordmenn synes Jens Stoltenberg gjør en god jobb. Dette er en kraftig nedgang i hans popularitet siden han inntok statsministerstolen da 54% svarte at de trodde han kom til å gjøre en god jobb.

Det er ikke så rart at regjeringens utstillingsdukke ikke er populær. Siden den nye regjeringen tiltrådt i okrober 2005 har den knapt gjort noen verdens ting. Aldri før har så få forslag og saker blitt fremmet for Stortinget, og stort sett så er det andre enn statsrådene som bestemmer hva forretningsministeriet Stoltenberg skal mene.

Det er bare å gratulere Stoltenberg, den siste målingen viser at han har en approvalrating på 24%. Til sammenligning har George W Bush på de siste målingene i USA ligget på 32%, noe som er er et historisk lavmål for ham. Det er godt å være populær...

Kommentarer "Bush mer populær enn Stoltenberg"

 

Anonymous Anonym sier... (5:13 p.m.) : 

Er vel en ganske stor forskjell å ha 32 % i en toparti-demokrati enn i Norge da.

 

Anonymous Anonym sier... (5:45 p.m.) : 

Drit og dra. Lær deg å skrive skikkelig sier jeg bare.

 

Anonymous Anonym sier... (6:21 p.m.) : 

Greit, du vet ikke hva du snakker om, og noen må sette deg på plass. Å sammenligne denne målingen med de amerikanske er som å sammenligne trafikklys og silkeundertøy. De amerikanskje har alternativer (i tillegg til vet ikke). Den norske har (minst) tre: god, middels og dårlig (har ikke lest papirutgaven) i tillegg til vet ikke. Dermed er det tåkeprat å si at Stoltenberg er mindre pop enn Bush. Ta deg sammen.

 

Anonymous Anonym sier... (6:23 p.m.) : 

Helvetes pulebloggkommentarfelt. Det skal stå at de amerikanske har TO alternativer mot de norske TRE.

 

Anonymous Anonym sier... (6:51 a.m.) : 

Og Bob-aage selv, er i beste fall ENfoldig. Og slik har Bob-aage, i dag, lært seg å telle til TRE. Å sammenligne Bob-aages hjernekapasitet med innholdet i et brukt kondom, blir dessverre ingen hyllest til sædkvaliteten på den gjengse overkåte og sexfikserte lille raddisbasselusk. Så, det avstår vi ikke fra!

 

legg igjen en kommentar