søndag, april 16, 2006

Stoltenbergbukta eller Costa del Søppel?




Hva passet vel bedre 1. påskedag enn å avlegge en visitt til Stoltenbergbukta aka Vaske-Bakkes tidligere strandeiendom på Huk? Nesten i god gammel Gateavisatradisjon, bestemte jeg meg for å ta en titt på hva som skjulte seg i den såkalte strandperlen på 30 meter som Jens Stoltenberg en kald høstdag i fjor bestemte seg å benytte 30 millioner skattekroner på å kjøpe tilbake til folket. Den veloverveide sybmbolhandlingen ble foretatt etter at den påtroppende statsminister hadde lest avisen.

Bygdøy har jo allerede Paradisbukta tilgjengelig for alle badenymfer. Etter å ha tatt strandlinjen til regjeringens prestisjeprosjekt i nærmere øyesyn, er det nok mer nærliggende å døpe dette området til Costa del Søppel enn til Stoltenbergbukta. Det er tydelig at den rødgrønne regjeringen enda ikke har bestemt seg for hva de skal gjøre med sitt første symbolprosjekt.

Søppelet flyter i Stoltenbergbukta. Det er tydelig at søppelfjerning ikke inngikk i kjøpesummen på 30 millioner kroner.


Mon tro om Vaske-Bakke og Stoltenberg har hatt felles utflyttingsfest? Det er ihvertfall importøl av typen Heineken det tydeligvis går i der i gården. Dårlig nytt for norske bryggeriarbeidere?






Stoltenbergbukta er slett ingen idyll. Ville du badet her?



Slik ser Stoltenbergbukta ut litt på avstand.



For de som skulle være i tvil, slik ser den offentlig tilgjengelige delen av Huk ut 1. påskedag 2006.

Kommentarer "Stoltenbergbukta eller Costa del Søppel?"

 

Anonymous Anonym sier... (2:21 p.m.) : 

Hopa.

Sier ikke nødvendig vis at dette var et godt kjøp, men ser heller ikke at du hadde med deg søppelsekk og slo et slag for fellesskapet.

Skal søppelplukking overlates til skoleungene som deretter kan avspises med en billig nøkkelring fra Rusken? Eller hva med å overlate slikt til eldre mot litt hjemmehjelp? Jeg mener, de har jo godt av å komme seg ut, og de fleste er jo så krokryggete uansett at de slipper å bøye seg. Særlig de over 80.

hilsen Cruzidull
(som syns det er artigere å spamme bloggen din enn å lese til eksamen...)

 

Blogger ToDolan sier... (3:09 p.m.) : 

hvis eldre har lyst å gjøre det så er det greit for meg, men de bør ikke nødvendigs få gratis hjemmehjelp av den grunnen.

poenget med artikkelen er at omsrådet fortsatt er inngjerdet, det er en svær betongbrygge der og det ser i det hele lenge til dette blir den strandperlen en smilende stasminister lovet oss på tv i fjor

 

Anonymous Anonym sier... (4:23 p.m.) : 

Jaja.
Rom ble ikke bygget på en dag.
Selv har jeg ikke planer om å gå i vannet før tempen nærmer seg 25¤c i nevnte element...

Fjerning av gjerde og søppel kan vel med (litt effektivitet) bli gjort på under 24 timer.

 

Blogger ToDolan sier... (4:31 p.m.) : 

haha, 25 grader, du tror jeg du må håpe på enda mer global oppvarming.

selv om du fherner gjerdet og søppel skal det mer til før området er klart for folket

 

Blogger Mathias sier... (5:04 p.m.) : 

Dette er da besyndelig. Jeg er litt usikker, men når staten kjøper en eiendom er det vel faktisk kommunen som er ansvarlig for renholdet, er det ikke det? Så du burde henvende deg til Oslo Kommune, de har et apparat for å ordne opp i dette, staten har det ikke.

 

legg igjen en kommentar