onsdag, november 09, 2005

Valla bør gå stille i dørene

Dobbeltmoralens mester Gerd Liv Valla er ute og kritiserer de foreslåtte lønnsøkningene for statsråder og stortingsrepresentanter. Det er faktisk nesten utrolig at hun våger å åpne munnen i denne saken. Dagens Næringsliv avdekket i mars i år at LO-lederens lønn er økt med 168% de siste ti årene. Det tilsvarer en årlig lønnsøkning på 16,8% i året, vanvittig mye mer enn de beskjedne økningene som nå er foreslått for landets regjering og lovgivere.

Vallas kritikk blir på denne bakgrunn ikke noe annet enn patetisk, og hun beviser på nytt at det åpenbart gjelder andre regler for henne selv enn for andre. Derfor skal jeg unnlate å ta opp spørsmålet om hvorvidt en tidligere kommunist som aldri har jobbet i verdiskapende arbeid, og som bor i millionleilighet i Pilestredet Park, fortjener en årslønn på en million kroner.

Kommentarer "Valla bør gå stille i dørene"

 

Blogger Ikkeno sier... (12:08 a.m.) : 

...Og det er komisk at Gerd Liv Valla i dag på TV2 Nyhetene offisielt kritiserer regjeringens skattepolitikk etter at organisasjon hun styrer er å anse som en av de rødgrønnes viktigste allierte på veien til flertall...

"Man høster som man sår!".

 

Blogger Mathias sier... (1:31 a.m.) : 

Vallas uttalese er litt mindre patetisk enn ToDolan

 

legg igjen en kommentar